FX X8 8320 GTX 970 Sistem Nasıldır?

Fx 8xxx serisinden alacağıma i3 alırım şahsen ama illa Amd alacaksan alabilirsin 8320.

Isı problemi dışında sorun yoksa FX X8 8320 alacağım. Zaten overclock falan da yapmıyacağım.

Overclock yoksa anakarttan kısılarak i5 4460 alınmalı bir de 3.8 GHz hızında Skylake mimarili i3 6300 gelecek ve fiyatı da 117 dolar olacak diyorlar o beklenebilir.

Siz bilirsiniz buradaki her kişi aynı görüşte.

O sistem nasıl 3800 TL tuttu bu sistemi tavsiye ederim hem işlemciniz daha iyi olur ve SSD'niz olur.

100 tl daha koyup monitörüde asus alabilirim. Skywalker13 ün dediği sistemi almaya çalışacağım. Fakat ordakiler bana en az H97 chipset lazımmıs 970 den verim almak için ?

3500 lira ile sistem toplarken bütçe sıkıntısı mı çekiyorsun ?

GTX970 için illaki H97 çipsetli anakart gerektiğini sanmıyorum. Sana önerdiğim monitör gayet güzel.

100 TL'yi artırabiliyorsan alacağın monitöre ekle yada koyduğum monitörüde alabilirsin.

Burda tek farkeden SSD performanları ile Monitör farkı. Yukarda arkadaşın önerdiği yada benim önerdiğim sistemide alabilirsin. Ben +80 verimlilik sertifikası olan bir PSU'nun kullanılması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…