Fx X8 8320 Kaç Sene İdare Eder ?

Efe Yurt

Hectopat
Daha fazla  
Fx X8 8320 sizce ne kadar idare eder 770 li sistemim var ne kadar bir süre sonra upgrade gerekir ve İntel alacaktın büyük hata yapmışın gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim zar zor alabildim zaten.

Almadan önce konu açsaydınız iyice kalaylardık şimdi sizi hahaha

Öncelikle hayırlı olsun. 8320 4.5 GHZ seviyelerine çıkabilen bir işlemci bu yüzden uzuuun bir süre sizi sıkıntısız bir şekilde götürecektir. 5 sene civarı rahat ettirir.

Almadan önce konu açsaydınız iyice kalaylardık şimdi sizi hahaha

Öncelikle hayırlı olsun. 8320 4.5 GHZ seviyelerine çıkabilen bir işlemci bu yüzden uzuuun bir süre sizi sıkıntısız bir şekilde götürecektir. 5 sene civarı rahat ettirir.

:) dolar uçmadan önce 2400 TL ye almıştım :) zar zor koyabildim sisteme zaten 1.5-2 seneye güzel bir ekran kartıyla işlemci koyarım anakartta tabii işlemci intel seçeceğim köklü bir değişim gerekiyor hafif bir ultra takıntım vardır :p

Bende vardı aynı işlemci sonra G3258'li sistem kurdum sessizlik neymiş öğrendim intel'de.AMD fiyat olarak uygun olabilir ama elektrik süpürgesi gibi ses yapması bezdirdi beni AMD kullanırken.

Bende vardı aynı işlemci sonra G3258'li sistem kurdum sessizlik neymiş öğrendim intel'de.AMD fiyat olarak uygun olabilir ama elektrik süpürgesi gibi ses yapması bezdirdi beni AMD kullanırken.

İşlemciler ses mi yapıyordu yahu ? İlk kez duydum. Eğer fanından bahsediyorsan o konuda haklısın ama stok fan kullanmıyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı