FX X8 8320 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

16 GB RAM, Fx 8320 ve RX 480 8 GB kullanıyordum. İşlemci darboğazından düşük ayarlarda PUBG, Battlefield 1 ve Battlefield 5'te işlemci darboğaz yapıyordu.
O yüzden RX 580 fazla gelir o işlemciye.

peki siz darbogazdan nasıl kurtuldunuz ne gibi bir işlem yaptınız sistem degısıklıgınemı gıttınız

Oynadığın oyunlarda sıkıntı çıkarmaz. Battlefield 1 veya 5 oynamaya kalkarsan ekran kartın ne olursa olsun yoğun çatışmada 40-50 FPS'leri görürsün anlık.
Bu arada RX 470-480-570-580 biraz şans işi. Oyunlarda Radeon Wattman çökmeleri, anlık takılmalar, oyuna özgü zamansız çökmeler yaşayabilirsin. Orjinal Windows ve Office kullanıp korsan oyun da yüklemediğimi vurgulayıp bu hataların ne kadar çeşidi varsa yaşadım RX 480 ile. Üstelik Recommended sürücü kullanıyorum.
Son iki aydır her oyunda saniye saniye donmalar başladı. Her açılışta Radeon Wattman'a girip frekansı %14, güç limitini %10 düşüren profili yükleyerek çözdüm. Aynı değerleri MSI Afterburner ile düşürüp kalıcı yapınca işe yaramıyor malesef.
Ekran kartında Nvidia öneririm bu yüzden.

O yüzden AMD ekran kartlarını sevmiyorum işte.

peki nvida model önerebilirmisiniz 2. el ürün alıp kullanırım sıkıntı yok benım aklımda 2 kart var ama kesın darbogaz yaşarım gtx 980 ti veya gtx 1660 ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…