FX X8 8320 Sistem toplama

BulutLar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben son bir haftadır forumdan sistem toplamayla ilgili konuları takip ediyorum. Arkadaşların verdiği sistem önerilerinin içerisinden kendi bütçeme uygun olarak bu sistemi seçtim. Verilen tavsiyeler üzerine yeni çıkan ekran kartını bekledim nihayet satışa sunulmuş. Bu yüzden hafta sonu sistemi toplayacağım. Bu sistem parçalarına ek olarak almam gereken parçalar var mı fan vs. gibi? Birde optik sürücü gibi parçalarda da öneride bulunursanız çok sevinirim. Kısacası tam bi kasa oluşturmak için bu parçalara ek olarak almam gereken bileşenler nelerdir?

Alacağım bilgisayarı uzun süreli oynadığım oyundan dolayı açık tutacağım bu sebepten ötürü soğutma işlemi için bu sisteme ek olarak neler dahil etmeliyim? Zaman ayırıp ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA

M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nn İşlemci

Gigabyte GTX 760 WindForce,2GB, PCIEXP Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit,1150/6008 Mhz

Anakartı değiştiriyorum ozaman kardeşim çok sağol. Soğutucunun yorumlara baktığımda kasa içine yerleştirmede bazı sıkıntılar olduğu yazılmış acaba bende böyle problemlerle karşılaşır mıyım gerçi kasayı ben toplamıyıcam. Bu arada kasayı toplama için gidebileceğim önerdiğin bi yer var mı? Ankara'da oturuyorum.

- - - Güncellendi - - -

LastSamurai kardeşim senin önereceğin sistem nasıl olurdu? Sana zahmet olmazsa yazabilir misin? Bu işlerle aram iyi olmadığından seçim konusunda gerçekten çok kararsızım.

2200- 2300 tl arasında bir bütçem var ama sistem açısından büyük farklar olucaksa bütçemi biraz yükseltmeye çalışabilirim.

- - - Güncellendi - - -

Tamam kardeşim bunuda ekledim. Ek olarak yapabileceğim bişey varmı soğutma için yoksa sadece bu fan soğutmada yeterli olur mu?

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
Toplam (KDV Dahil):​
1.867,98 TL
*1.718,54 TL

GIGABYTE GTX 760 WindForce, 2GB, PCIExp Ekran Kart, Fiyat: 770 TL

Toplam 2100₺

Son olarak danışmak istediğim bişey vardı. Vatandan alırken hafta sonunu beklemeli miyim indirim vs gibi şeyler oluyormuş sanırım? Hiç alışveriş yapmadım Vatan'dan o yüzden sorumu mazur görün.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı