Topladığım sistem Vatan bilgisayarın %25 indirimiyle 2500 - 3000 TL arası oluyor. Topladığım ikili için özellikle senin görüşlerini almak istiyorum @Recep Baltaş abi... Topladığım sistemde işlemci ve ekran kartında iki adet ikili arasında kaldım. Birisi AMD diğeri Intel-Nvidia
Topladığım kasada ve monitörde bunun yerine bu olsa daha iyi gibi yorumlarınızı ve ÖZELLİKLE AMD sistemimi yoksa Intel sistemi seç gibi yorumlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş abi seninde AMD veya Intel'i seç ve sistemim hakkındaki yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden herkeze teşekkürler arkadaşlar...
Kendim buldum kimse önermedi. Fazla anlayan biri değilim kasa toplamaktan Recep abi. Bana 2800 TL kasa toplarsan yada bazı önerilerde bulunursan iyi olur
Topladığın sistemi beğendim ancak...
Neden kasa 750 W değilde 600 W seçtin benim için o kadar para farkı sorun olmaz.
2. olarak neden SSD'yi bile Intel seçmişken işlemciyi AMD seçtin?
Bana Intel yerine AMD sistem toplarsan iyi olur ve kasa Corsair 400R olursa çok iyi olur.
SSD'nin markası Intel sadece AMD veya intel tabanlı sistem ayırmaz SSD Kasa senin zevkine kalmış 600W senin işini görür ayrıca 6300 de işini görür ama kasıyı 400R, işlemciyi de FX8350 alabilirsin. Bütçeni aşmadım parçaları değiştirebilirsin. Oğuz'un önerdiği kart stokta yok. Stoğa girerse onu da alabilirsin ama önerdiğim kart ile aralarında çok fark yok.
970 ile 990 arasında fark yok demek yanlış olur. Yaşadığı ilde vatan bilgisayar varsa mağazadan alabilir. Fx 8320 önermemin tek sebebi, Fx 6300 ile arasında 50 TL gibi bir fiyat farkı olması. Biraz da olsa İ5'in performansına yaklaşsın
970 ile 990 arasında fark yok demek yanlış olur. Yaşadığı ilde vatan bilgisayar varsa mağazadan alabilir. Fx 8320 önermemin tek sebebi, Fx 6300 ile arasında 50 TL gibi bir fiyat farkı olması. Biraz da olsa İ5'in performansına yaklaşsın