FX X8 9370 Sistem toplama

merak eden adam

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim şuan ki bilgisayarım çok eski değil. Ama güncel oyunları oynuyamıyorum. Çok kasıyor onun için amd işlemci ve ana kart seçtim sizden ricam bilgisayarım parçalarını yazacam ve seçdiğim parçaları önereceğiniz veya şunu yerine şunu al daha iyi olur diyebileceğiniz herşey ebnim için yeterlidir. Çok fazla bilgisayarda donanım bilgim yok onun için yardıma ihtiyacım var. Bütçem kısırlı olduğu için amd işlemci seçiyorum. Eğer bu işlemciden daha çok verim alırsın. Bu fiyata yaklaşık derseniz önerin çekinmeyin mesajda atabilirsiniz 9 ay taksitle alacağım ve 150 tlyi ödemesi geçmemesi lazım aylık olarak bütçem var üstüne çıkamam bu sisteme anakart ve işlemci almam lazım oyunlardan performans alamıyorum hiç.
Öncelikle benim bilgisayarım:

Sistemim bu Arkadaşlar bu sisteme seçtiğim:
Bu 3 parçayı benim bilgisayarıma taktığımda bir sorun ile karşılaşır mıyım uyumsuzluk felan hiç bir bilgim yok param yettiği kadar iyisini bulmaya çalıştım ve seçtim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…