M matoramat Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #1 Intel i3 bir sistemim vardı fakat ekran kartım için yeterli değildi. Bende ekran kartı hariç tüm parçalarını sattım ve yeni bir pc topladım. AMD FX X8 9590 Sıvı soğutmalı işlemci 550 watt güç kaynağı MSI GTX 960 Gaming 4 GB Kingston RAM Güç kaynağı ve ram yeterli kalacakmıdır işlemci ve ekran kartı için Alınan parçalar sadece işlemci ve ekran kartıdır 4 GB RAM ve güç kaynağı vardır eğer gerekirse değiştirilecek. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2015
Intel i3 bir sistemim vardı fakat ekran kartım için yeterli değildi. Bende ekran kartı hariç tüm parçalarını sattım ve yeni bir pc topladım. AMD FX X8 9590 Sıvı soğutmalı işlemci 550 watt güç kaynağı MSI GTX 960 Gaming 4 GB Kingston RAM Güç kaynağı ve ram yeterli kalacakmıdır işlemci ve ekran kartı için Alınan parçalar sadece işlemci ve ekran kartıdır 4 GB RAM ve güç kaynağı vardır eğer gerekirse değiştirilecek.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 28 Mayıs 2015 #2 Keşke konu açsaydınız işlemciyi almadan önce o işlemci parasına İ7 alınıyor. 4 GB RAM GTA 5 gibi yeni çıkan ve çıkıcak oyunlar için yetersiz. Güç kaynağı 12V kanalından 400W kadar değer veriyorsa yeticektir.
Keşke konu açsaydınız işlemciyi almadan önce o işlemci parasına İ7 alınıyor. 4 GB RAM GTA 5 gibi yeni çıkan ve çıkıcak oyunlar için yetersiz. Güç kaynağı 12V kanalından 400W kadar değer veriyorsa yeticektir.