FX4100 sistemi yükseltme

Yada DX 12 çıkana kadar idare edecek bir kart alsa. Örneğin R9 270 vaya GTX 760 gibi kartlar. İkiside çok iyiler 760 daha iyidir. Böylelikle işlemciyi de yükseltebiliriz . DX 12 çıkınca kartı yeniler.

Bana mantıklı geldi. Çünkü DX desteği gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartı kullanıyorum. Şuan ki güncel oyunları ultra da açıyor. Neden değiştirmek istediğinizi anlamadım.

İlerde sorun yaşamak istemiyordur. Daha fazla FPS alır. İleriye dönük olur. Daha sayıyim mi?

Şimdi bazı arkadaşlar kızacaklar ayrıca sizinde hevesinizi kırmak gibi olacak(oldukça janjanlı ürünlere heves etmişsiniz ) ama bence ekran kartınız gayet iyi, ileride yetmeyince alırsınız. İşlemci konusunda nasıl bir sıkıntı yaşadın bilmiyorum, fena bir işlemci değil çünkü ama değiştirmek istiyorsan FX 6300'e değmez, bence FX 8320 al. Fx 8350 önermiyorum çünkü bildiğim kadarıyla 8320'nin birebir aynısı, gerektiğinde kendiniz o.c yaparak 8350 seviyesine çıkarabilirsiniz.

Son olarak eğer işlemcinin sisteminizi kısıtladığını düşünüyorsanız büyük ihtimalle dar boğaz sorunu harddisktedir. Uzun süreli kullanılan hard disklerde Segment hataları olabiliyor veya en basitinden sistem formatı hak etmiş olabilir. Size önerim 64'lük ucuz bir SSD alıp bilgisayara format atmanızdır.

Şu Watch Dogs bir çıksın eğer takılma donma vs. olursa değiştiririm, şuan euro bazı biraz yüksek, bu ay sonu kesin değiştiririm. Ama hala R9 280 mi yoksa GTX 770 mi alsam diye kafam karıştı. Ama 8320 alacağım kesin.
FX 4100 'de performans konusunda zaten bir sorunum yok sadece oyun için değiştireceğim. Zaten Kingston V300 120 GB ssd var.
HDD konusuna gelirsek 4 senelik, WD markalı 320GB. Eğer ekran kartım, Watch Dogs ta darboğaz yapar ise kesin R9 280 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…