Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir oyun sistemi toplama istiyorum. Bütçem 2500 Tl ( Monitör dahil). Sizce bu sistem güncel oyunları açar mı? Ve ben aynı model ekran kartı alıp SLI yapabilir miyim? Sistem SLI yapmaya elverişli mi?
Çift ekranı anakarttan değil ekran kartı üzerindeki portlardan yapacaksınız. Amd sistem toplamanızı önermem bu bütçeye. Benim önerdiğim sistem daha performanslı ve uzun ömürlüdür.
Çift ekranı anakarttan değil ekran kartı üzerindeki portlardan yapacaksınız. Amd sistem toplamanızı önermem bu bütçeye. Benim önerdiğim sistem daha performanslı ve uzun ömürlüdür.
Çift ekran kartı takabilmem için anakart sli destekli olması gerekiyor yani 2 adet x16 girişi gerek fakat sizin önerdiğiniz anakart yani bazooka sli destekli değil yani 1 tane ekran kartı girişi var. Örneğin alttaki resim sli destekli anakart.
Ben illa SLI yapıcam demiyorum ama sli ile birlikte daha güçlü olur. Siz sadece bana benim size önerdiğim sistemin nasıl olduğunu soruyorum fakat işlemciyi fx 4300 yerine fx 8300 yapsam olur mu?
Ben illa SLI yapıcam demiyorum ama sli ile birlikte daha güçlü olur. Siz sadece bana benim size önerdiğim sistemin nasıl olduğunu soruyorum fakat işlemciyi fx 4300 yerine fx 8300 yapsam olur mu?
Ayrıca 2 tane GTX 960 bir 980 den daha iyi performans veriyor.1440p çözünürlükte. Ve fiyat olarakta SLI daha mantıklı 500 tl civari fark oluyor sanirim
Ayrıca 2 tane GTX 960 bir 980 den daha iyi performans veriyor.1440p çözünürlükte.