G Graveton Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 28 30 Mart 2020 #1 Arkadaşlar bu modeli kullananlar varsa oyunlardaki FPS değerlerini yazabilirler mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
A.Kadir Gökçe Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 77 Yer Ankara/Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı,Video Editör,HTML ve C# Kodlayıcı 30 Mart 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsin. İnternete {İstediğin Bilgisayar} Benchmark Test yazarsan tüm sonuçlar çıkar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsin. İnternete {İstediğin Bilgisayar} Benchmark Test yazarsan tüm sonuçlar çıkar.
G Graveton Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 28 30 Mart 2020 #3 A.Kadir Gökçe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsin. İnternete {İstediğin Bilgisayar} Benchmark Test yazarsan tüm sonuçlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Bunalar baktım ama direkt kullananlardan da bilgi edinmek istyorum teşekkür ederim.
A.Kadir Gökçe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakabilirsin. İnternete {İstediğin Bilgisayar} Benchmark Test yazarsan tüm sonuçlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Bunalar baktım ama direkt kullananlardan da bilgi edinmek istyorum teşekkür ederim.