F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Elimde FX5500 ekran kartı var fakat ısındığı halde fan dönmüyor. Çözümü nedir? Dosya Ekleri 20240801_213046.jpg 292 KB · Görüntüleme: 24
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.071 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Fanı sök heatsink kalsın 8cm fan yapıştır. 60 derece muhabbeti yok onda hep döner.
F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 liveforspeed dedi: Fanı sök heatsink kalsın 8cm fan yapıştır. 60 derece muhabbeti yok onda hep döner. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam?
liveforspeed dedi: Fanı sök heatsink kalsın 8cm fan yapıştır. 60 derece muhabbeti yok onda hep döner. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam?
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Fanın yerine başka fan tak soğutucu kalsın diyor furyzstko dedi: Anlamadım hocam? Genişletmek için tıkla...
Fanın yerine başka fan tak soğutucu kalsın diyor furyzstko dedi: Anlamadım hocam? Genişletmek için tıkla...
F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 HypeROG dedi: Fanın yerine başka fan tak soğutucu kalsın diyor Genişletmek için tıkla... Başka fan yok elimde hocam Sadece soğutucu kalsa sorun çıkarır mı peki?
HypeROG dedi: Fanın yerine başka fan tak soğutucu kalsın diyor Genişletmek için tıkla... Başka fan yok elimde hocam Sadece soğutucu kalsa sorun çıkarır mı peki?
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #6 furyzstko dedi: Başka fan yok elimde hocam Sadece soğutucu kalsa sorun çıkarır mı peki? Genişletmek için tıkla... çıkarabilir, eline başka bir fan geçtiğinde dene garanti olsun
furyzstko dedi: Başka fan yok elimde hocam Sadece soğutucu kalsa sorun çıkarır mı peki? Genişletmek için tıkla... çıkarabilir, eline başka bir fan geçtiğinde dene garanti olsun
F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #7 HypeROG dedi: Çıkarabilir, eline başka bir fan geçtiğinde dene garanti olsun Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun yani fanın dönmemesinin tek çözümü fan değiştirmek doğru mu anladım?
HypeROG dedi: Çıkarabilir, eline başka bir fan geçtiğinde dene garanti olsun Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun yani fanın dönmemesinin tek çözümü fan değiştirmek doğru mu anladım?
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #8 furyzstko dedi: Anladım hocam sağ olun yani fanın dönmemesinin tek çözümü fan değiştirmek doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... lehim yerlerinde bir sıkıntıda olabilir hiç olmazsa pcden anlayan birine götürün
furyzstko dedi: Anladım hocam sağ olun yani fanın dönmemesinin tek çözümü fan değiştirmek doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... lehim yerlerinde bir sıkıntıda olabilir hiç olmazsa pcden anlayan birine götürün
F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #9 HypeROG dedi: lehim yerlerinde bir sıkıntıda olabilir hiç olmazsa pcden anlayan birine götürün Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun ben yine de şimdi bir deneyeyim olmazsa bizim aşağıda bir servis var oraya sorarım. HypeROG dedi: lehim yerlerinde bir sıkıntıda olabilir hiç olmazsa pcden anlayan birine götürün Genişletmek için tıkla... Hocam lehim yerleri böyle Dosya Ekleri 20250403_221921.jpg 190,7 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleme: 3 Nisan 2025
HypeROG dedi: lehim yerlerinde bir sıkıntıda olabilir hiç olmazsa pcden anlayan birine götürün Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun ben yine de şimdi bir deneyeyim olmazsa bizim aşağıda bir servis var oraya sorarım. HypeROG dedi: lehim yerlerinde bir sıkıntıda olabilir hiç olmazsa pcden anlayan birine götürün Genişletmek için tıkla... Hocam lehim yerleri böyle
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.071 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #10 furyzstko dedi: Tamamdır hocam sağolun ben yine de şimdi bir deneyeyim olmazsa bizim aşağıda bir servis var oraya sorarım. Hocam lehim yerleri böyle Genişletmek için tıkla... Miline tıraş makinesi yağı tarzı yağ varsa iki damla damlat tekrar dene.
furyzstko dedi: Tamamdır hocam sağolun ben yine de şimdi bir deneyeyim olmazsa bizim aşağıda bir servis var oraya sorarım. Hocam lehim yerleri böyle Genişletmek için tıkla... Miline tıraş makinesi yağı tarzı yağ varsa iki damla damlat tekrar dene.