F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #11 liveforspeed dedi: Miline tıraş makinesi yağı tarzı yağ varsa iki damla damlat tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Vardı hocam ama bitmiş sanırım. Bir de bu lehim noktasına mı damlatacağım yağı? Önceden damlatmıştım yağ fakat fan kısmına damlatmıştım lehim kısmına değil
liveforspeed dedi: Miline tıraş makinesi yağı tarzı yağ varsa iki damla damlat tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Vardı hocam ama bitmiş sanırım. Bir de bu lehim noktasına mı damlatacağım yağı? Önceden damlatmıştım yağ fakat fan kısmına damlatmıştım lehim kısmına değil
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.070 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #12 furyzstko dedi: Vardı hocam ama bitmiş sanırım. Bir de bu lehim noktasına mı damlatacağım yağı? Önceden damlatmıştım yağ fakat fan kısmına damlatmıştım lehim kısmına değil Genişletmek için tıkla... Miline yazdım ya zaten.
furyzstko dedi: Vardı hocam ama bitmiş sanırım. Bir de bu lehim noktasına mı damlatacağım yağı? Önceden damlatmıştım yağ fakat fan kısmına damlatmıştım lehim kısmına değil Genişletmek için tıkla... Miline yazdım ya zaten.
F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #13 liveforspeed dedi: Miline yazdım ya zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam cahil gibi hissediyorum kendimi özür dilerim acaba neresi oluyor bu mil?
liveforspeed dedi: Miline yazdım ya zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam cahil gibi hissediyorum kendimi özür dilerim acaba neresi oluyor bu mil?