FX553VD için SSD önerisi

SupremeMaster

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Okuyan işsiz
Merhabalar, elimde bir adet FX553VD laptopum var. Artık ağzına kadar doluyor bir oyun için başka bir oyun siliyorum ve Rainbow Six Siege gibi oyunları HDD'de bulundururken yükleme süresi ızdırabı çekiyorum. Öncelikle Intel Rapid Storage'ın söylediğine göre 2 adet boşta dahili disk soketim olduğunu biliyorum ve bir adet 128 SanDisk SATA ve hgst 1TB 5400 RPM HDD takılı olduğuna göre geri kalan slotlar sadece bir M.2 SATA ve PCI-e midir? Bunu kolayca genelleyebilir miyiz, yoksa arkasını illa ki açmalı mıyım? Ve eğer 2 normal SATA slotunun dolu olduğunu düşünerek bunlardan hiçbirini çıkarmadan almam gereken SSD için M.2 SATA yani ortalama bin TL civarında uzun ömürlü ve yeterince hızlı bir SSD arıyorum. Genellikle SanDisk, Crucial, XPG, WD arasında gidip geliyorum. Aşırı deli hızlar aramıyorum, bu yüzden asıl aradığım özellik fiyatının cüzzi olması ve uzun ömürlü olması ki ileride bir masaüstü toplarsam yedek disk olarak tutabileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam bence bu ikisi iyi ürünler ama fiyatlar da biraz düşük yani 1000 TL civarında yok ya biraz düşük var ya da çok pahalı var.

Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam bence bu ikisi iyi ürünler ama fiyatlar da biraz düşük yani 1000 TL civarında yok ya biraz düşük var ya da çok pahalı var.

Maalesef cidden öyle, bazı sitelerde 1300 liraya bile 970 Evo var 1TB ama bende sabır kalmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı