S serkan umut Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #11 enes.wtp dedi: 500₺-550₺ arası gideri var. Üstüne satmaya çalışırsanız da bir tane işine yaracağını düşünen birisini bulmanız lazım. FX pişmanlık serisidir ve alıcı bulması da zordur. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Neden pişmanlık? Almayayım mı lütfen bana yardımcı olur musunuz?
enes.wtp dedi: 500₺-550₺ arası gideri var. Üstüne satmaya çalışırsanız da bir tane işine yaracağını düşünen birisini bulmanız lazım. FX pişmanlık serisidir ve alıcı bulması da zordur. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Neden pişmanlık? Almayayım mı lütfen bana yardımcı olur musunuz?
ord.prof abuzer kömürcü Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 124 5 Mayıs 2021 #12 serkan umut dedi: Merhaba. Neden pişmanlık? Almayayım mı lütfen bana yardımcı olur musF Genişletmek için tıkla... Fazla ısındığını hatırlıyorum hocam, gerçi az bir süre kullanmıştım ama yine de ısınıyodu.
serkan umut dedi: Merhaba. Neden pişmanlık? Almayayım mı lütfen bana yardımcı olur musF Genişletmek için tıkla... Fazla ısındığını hatırlıyorum hocam, gerçi az bir süre kullanmıştım ama yine de ısınıyodu.