SergioShan Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 13 24 Şubat 2020 #1 Herkese merhaba; Ben daha önce hiç denemedim ancak teorik olarak çalışmaz diyorum. Ancak bir türlü emin de olamadım. Sizlerden de yorumlarınızı ya da geçerli bilgi varsa bilgilendirme yapmanızı bekliyorum.
Herkese merhaba; Ben daha önce hiç denemedim ancak teorik olarak çalışmaz diyorum. Ancak bir türlü emin de olamadım. Sizlerden de yorumlarınızı ya da geçerli bilgi varsa bilgilendirme yapmanızı bekliyorum.
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 24 Şubat 2020 #2 Asus bazi modellerinde BIOS guncellemesi ile bu destegi vermisti. Anakart modelinizi belirtseydiniz iyi olurdu.
Asus bazi modellerinde BIOS guncellemesi ile bu destegi vermisti. Anakart modelinizi belirtseydiniz iyi olurdu.
SergioShan Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 13 26 Şubat 2020 #3 Ben deneyerek sorumun cevabını aldım. Sizlerle de paylaşayım. Kesinlikle çalışmıyor. FX 6100 Serisi AM3 VE AM3+ ile çalışıyor.
Ben deneyerek sorumun cevabını aldım. Sizlerle de paylaşayım. Kesinlikle çalışmıyor. FX 6100 Serisi AM3 VE AM3+ ile çalışıyor.