Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 5 Kasım 2020 #1 FX6300, GT1030 8 GB RAM. Masaüstünde ya da herhangi bir yerde takılırken birdenbire kasa çalıştığı halde başlatma tuşuna ilk bastığım ses gibi ses geliyor ve 10 saniye geçmeden bilgisayar kilitleniyor. Dosya Ekleri 5BD8BAB2-A520-487B-A1E9-94675863D4B8.jpeg 164,1 KB · Görüntüleme: 48
FX6300, GT1030 8 GB RAM. Masaüstünde ya da herhangi bir yerde takılırken birdenbire kasa çalıştığı halde başlatma tuşuna ilk bastığım ses gibi ses geliyor ve 10 saniye geçmeden bilgisayar kilitleniyor.
Çözüm Unlucky Batur 6 Kasım 2020 Mert Erik dedi: Yeni format attım. Termal macunuda dün değiştirdim. Genişletmek için tıkla... MSI afterburner ile değerleri kontrol ediniz. Anormal bir değer varsa sorun oradan kaynaklanıyordur.
Mert Erik dedi: Yeni format attım. Termal macunuda dün değiştirdim. Genişletmek için tıkla... MSI afterburner ile değerleri kontrol ediniz. Anormal bir değer varsa sorun oradan kaynaklanıyordur.
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 5 Kasım 2020 #2 İşlemcinin çok ısınıyor olma ihtimali var mı acaba? Ya da format istiyordur belki bilgisayarınız. Artı 0 Eksi
KS KS Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 5 Kasım 2020 #3 Unlucky Batur dedi: İşlemcinin çok ısınıyor olma ihtimali var mı acaba? Ya da format istiyordur belki bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Yeni format attım. Termal macunuda dün değiştirdim. Artı 0 Eksi
Unlucky Batur dedi: İşlemcinin çok ısınıyor olma ihtimali var mı acaba? Ya da format istiyordur belki bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Yeni format attım. Termal macunuda dün değiştirdim.
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 6 Kasım 2020 #4 Mert Erik dedi: Yeni format attım. Termal macunuda dün değiştirdim. Genişletmek için tıkla... MSI afterburner ile değerleri kontrol ediniz. Anormal bir değer varsa sorun oradan kaynaklanıyordur. Artı 0 Eksi Çözüm
Mert Erik dedi: Yeni format attım. Termal macunuda dün değiştirdim. Genişletmek için tıkla... MSI afterburner ile değerleri kontrol ediniz. Anormal bir değer varsa sorun oradan kaynaklanıyordur.
KS KS Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 7 Kasım 2020 #5 Unlucky Batur dedi: MSI afterburner ile değerleri kontrol ediniz. Anormal bir değer varsa sorun oradan kaynaklanıyordur. Genişletmek için tıkla... Gpu 30 40 derecelerde çalışıyor. Fakat cpu youtube video izlerken falan bakıyorum 51 52 derece galiba ondan. Artı 0 Eksi
Unlucky Batur dedi: MSI afterburner ile değerleri kontrol ediniz. Anormal bir değer varsa sorun oradan kaynaklanıyordur. Genişletmek için tıkla... Gpu 30 40 derecelerde çalışıyor. Fakat cpu youtube video izlerken falan bakıyorum 51 52 derece galiba ondan.
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 7 Kasım 2020 #6 Mert Erik dedi: Gpu 30 40 derecelerde çalışıyor. Fakat cpu youtube video izlerken falan bakıyorum 51 52 derece galiba ondan. Genişletmek için tıkla... 40 falan olması lazım yüktede 50-60 arası olması lazım. MSI'la oyunda kontrol ettiğinizde darboğaz var mıydı? Artı 0 Eksi
Mert Erik dedi: Gpu 30 40 derecelerde çalışıyor. Fakat cpu youtube video izlerken falan bakıyorum 51 52 derece galiba ondan. Genişletmek için tıkla... 40 falan olması lazım yüktede 50-60 arası olması lazım. MSI'la oyunda kontrol ettiğinizde darboğaz var mıydı?
KS KS Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 8 Kasım 2020 #7 Unlucky Batur dedi: 40 falan olması lazım yüktede 50-60 arası olması lazım. MSI'la oyunda kontrol ettiğinizde darboğaz var mıydı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz yokmuş undervolt yaptım be işlemci fanını temizledim. Şuan yük altında 65 ı geçmiyor ve hiçbir sorunda vermiyor. İlginiz için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Unlucky Batur dedi: 40 falan olması lazım yüktede 50-60 arası olması lazım. MSI'la oyunda kontrol ettiğinizde darboğaz var mıydı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz yokmuş undervolt yaptım be işlemci fanını temizledim. Şuan yük altında 65 ı geçmiyor ve hiçbir sorunda vermiyor. İlginiz için teşekkür ederim