FX6300 sistemde Valorant yavaş çalışıyor

İşletim sistemi
Windows 10

BojGamer

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8gb dd3 ram
Ekran kartı
Asus r7 265
Anakart
MSI
İşlemci
amd fx6300
Merhaba. Ben yeni bir bilgisayar aldım Windows 10 kurulu olarak geldi Valorant yüklemiştim ve sıkıntısız oynuyordum. Ardından PC'nin fazla dolu olduğunu düşünüp format attım, ardından Valorant'ı tekrar bilgisayarıma kurdum fakat Valorant geç açılıyor. Ana ekrandaki güncellemeler ve video geç geliyor. Bir yerden bir yere geçerken yaklaşık 30 saniye bekletiyor. Oyuna girdiğimde ise harita yükleme kısmında donup kalıyor ne kadar beklersem bekleyeyim en onunda ise menüye tekrar dönüyor ya da VAN136 hatasını veriyor ve oyundan çıkış yapmamı istiyor. Sistemim Valorant için gayet yeterli, diğer oyunlarda hiçbir sıkıntım yok bilgisayara daha program bile kurmadım fazla 2 oyun var ikisi de Steam oyunu virüs olamaz bilgisayarda, neden oluyor bu cidden sinir bozucu bir durum yardımcı olur musunuz?

Denediklerim ve işe yaramayanlar:
1 - Valorant'ı yaklaşık 3 defa tamamen sil yükle yaptım.
2 - malwarebyte kurup tarattım yeniden başlattım hala aynı.
3 - ağ ayarlarını sıfırladım.

Sistem:
ASUS R7 265 ekran kartı.
8 GB DDR3 RAM.
FX6300 işlemci.
Rampage chill moon sıvı soğutma.
MSI'ın bir anakartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciden olacağını sanmam, benim de eski bir bilgisayarımda fx6300 var ve geçen ay yağ gibi oynanıyordu Valorant, kaldı ki anakartın bir ram slotu arızalı olduğundan 8gb olan ram'i bile 4 gb kullandırıyor o pc, ekran kartı r9 280 dual-x idi ama.
Başka donanımda olabilir yani sorun, ben 6300 örneği vereyim dedim.

İşlemciden olacağını sanmam, benim de eski bir bilgisayarımda fx6300 var ve geçen ay yağ gibi oynanıyordu Valorant, kaldı ki anakartın bir ram slotu arızalı olduğundan 8gb olan ram'i bile 4 gb kullandırıyor o pc, ekran kartı r9 280 dual-x idi ama.
Başka donanımda olabilir yani sorun, ben 6300 örneği vereyim dedim.
konu başlığını ben değil site yaptı fx6300 diye işlemciden olmayacağından eminim bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı