fakelook
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar arkadaşlar. Ömcelikle konu yerim yanlışsa lütfen kusura bakmayın.
Sormak istediğim sorularım şu yönde, alt kısımda sistem bilgilerimi vereceğim.
GTX1060 özellikleri ve performansı açısından çok hoşuma gitti. Yukarıdaki sorularım şu anlık aklımda bulunan soru işaretlerim. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.
Sistem Özelliklerim:
Sormak istediğim sorularım şu yönde, alt kısımda sistem bilgilerimi vereceğim.
- GTX1060 bu sistem ile uyumlu mudur? Darboğaz veya diğer herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
- Şu an kullandığım GTX750Ti ekran kartı ile GTX1060 kartını birlikte kullanabilme imkanım mevcut mu?
- Ekran kartının uyumsuzluğu mümkünse, bilgisayarımı oyun amaçlı kullandığım bilgisini vererek, bana fiyat performans ürünü olarak hangi işlemciyi, varsa uyumsuzluğu sağlayan başka bir parça yerine yeni bir parça önerebilir misiniz?
- RAM'i de yükseltmek istiyorum. Oyun amaçlı bilgisayara öneriniz nelerdir? MHz ve DDR bilgisini en altta verdim.
- GTX1060 alacak olursam güvenilir hissettirdiği ve hoşuma gittiği için MSI almak istiyorum. MSI'ın GTX1060 kartının Gaming X ve Armor modellerinin farkları tam olarak nedir? Oyun amaçlı bilgisayar için hangisi alınmalıdır?
- GTX1060 yerine bana önermek istediğiniz başka ekran kartı mevcutsa sebebini, artılarını eksilerini gibisinden uygunsa yazarak da tavsiyede bulunabilir misiniz?
GTX1060 özellikleri ve performansı açısından çok hoşuma gitti. Yukarıdaki sorularım şu anlık aklımda bulunan soru işaretlerim. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.
Sistem Özelliklerim:
- Anakart: Asus M5A78L-M AMD 760G AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.)
- İşlemci: AMD Fx X6 6300 AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm
- İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper LGA İşlemci Soğutucu
- RAM Bellek: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit
- Kasa Modeli: Xigmatek Asgard 382 MidT ATX
- Kasa Gücü: 500W
- Ekran Kartı: Asus GTX750Ti STRIX O.C. GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA GeForce DX11
Son düzenleyen: Moderatör: