FX6300 SSD Olmayan sistem bilgisayar açılış hızı

mustafaoguz

Megapat
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Animasyon
Merhaba arkadaşlar imzadaki sistemime Windows 8.1 kurmus bulunmaktayım ve normalde Windows 7 kurulu iken 20 arası 30 saniyede açılır iken şimdi bilgisayarın açılış hızı siyah ekrandan saymaya başlarsak en fazla 12 saniye oldu. Windows 8.1 bu kadar hızlandırcağını düşünmemiştim. Dediğimin kanıtı aşağıdaki video ekindedir. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar dün iltibari ile korsan Windows 8.1 kurdum. Herşey normal video ile gördüğünüz gibi bilgisayar açılış hızı SSD olmamasına rağman 9 ile 12 saniye arasında açılıyor. Durum bilgisayara Deep Freeze kurduktan sonra başlıyor bilgisayarın açılış süresi 1 dakikaya kadar çıkıyor ve bilgisayar kapanmıyor. Forumda kapanma sorunu çözümü için 7.60 üstü Deep Freeze kurun demişssiniz. Deep Freeze 7.71.220.4499 | Technopat Sosyal hatta bu konuda 7.71 sürümünü sayın Recep Baltaş paylaşmış. Bu sürüm full sürümmüdür ve bu sürümü kurarsam bilgisayar kasar mı? Cevabı acil olarak beklemekteyim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı