FX6300 Tabanlı Sistem Toplama

ideational

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Ben reklam ajansında çalışan bir sanat yönetmeniyim. Normalde şirket içi vs. Mac kullanıyoruz tahmin edersiniz. Ancak hem bütçeden dolayı hem de 3D modellemeyle ilgilendiğim için genelde kendi kullanımım için PC tercih ediyorum. Yakın zamanda elimdeki düşük bütçe ile bir PC topladım. Ekran kartı mevcut ama bütçe yetmediği için geçici süreliğine 170 TL'lik bir ekran kartı aldım PC Özellikleri şu şekilde:

• İşlemci: AMD Fx6300 Black Edition
  • Anakart: Msi 970A-G43
  • RAM: 16GB (2 x 8Gb) Hyperx Savage 1600Mhz
  • SSD: Kingston Hyperx Fury 240Gb
  • HDD: Western Digital Scorpio 320Gb (eski laptopum'dan çıkma)
  • PSU: FSP Hyper 700W
  • Kasa: Boost VK-1628 ATX

PC'yi toplarken aklımda birkaç ekran kartı mevcuttu. Ama araştırma yaptıkça bilgiler ve ekran kartı çeşitliliği içinde kayboldum diyebilirim Uzun lafın kısası 3ds max gibi modelleme programlarını, Adobe'nin photoshop illustrator, After Effects gibi programlarının CC 2015 sürümlerini çalıştırabilecek bir ekran kartı peşindeyim. SLI ve Crossfire ile daha sonra çift ekran kartı kombinasyonuna da çıkabilirim, bu önerilere de açığım. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

3D modelleme ve render sistemleri için AMD işlemci pek tavsiye etmiyorum. Bir de düşük bir model seçmişsiniz. SLI veya CF için de uygun bir işlemci değil. Intel sistem daha uygun olacaktır.

Cevap için teşekkürler. Fakat sistem hali hazırda toplandı. Tabiki bende biliyorum i7 işlemcili bir bilgisayar toplasam 3D render vs için daha iyi olacağını. Elimdeki bütçeyle bu çıktı ortaya Fakat asıl soruma gelirsek, ben ekran kartı önerisi istemiştim sistem önerisi değil.

Sanırım 800TL civarına çıkabilirim. Biraz pinti davrandığım doğrudur Diğer hayat giderleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…