Kapalı FX6300 ve 750 Ti Sistem Parçaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhabalar,

yıllardır MSI 970 yonga setli anakartlarından o kadar çok çektim ki artık satıp konsol almaya karar verdim. Üzücü bir karar olsa da aşağıdaki bileşenler satılıktır. Fiyat olarak piyasaya denk teklif almak istiyorum. Pazarlık olur. Ürünlerin herhangi bir sorunu yoktur. Zaten kaliteli bileşenler tercih etmiştik toplarken de. Kalitesiz olanlar da bizi bugün bu duruma getirdi. Ürünlerin garanti süreleri dolmuştur. Ekran kartı ve PSU Amazon'dan alındığından belki çok kısa bir süre uluslararası garantisi kalmış olabilir ancak yurt dışına kargolamanız gerekebilir. O yüzden garantisi yok sayıyorum. Ödemeyi ise havale/EFT yoluyla yapabilirsiniz. Aynı gün, en geç ertesi günü kargolanmış olacaktır. Ayrı ayrı ürün satışı mevcuttur. Gönderiye mesaj yazarak iletişim kurabilirsiniz.

• EVGA 750 Ti FTW (DVI to VGA dönüştürücüyle birlikte gönderilecektir): 400 TL
  • AMD FX X6 6300 işlemci + Hyper 212 Evo + Corsair SP 120 Performance Edition Fan (İşlemci ve soğutucu, üstünde sonradan eklenme fan bulunmaktadır, bir kullanımlık termal macun da bulunmaktadır): 350 TL
  • Corsair Vengeance 8 GB (2x4) 1600 MHz CL9 RAM: 250 TL
  • EVGA 500 B PSU (2 adet 8 pin güç çıkışı vardır, 12V kanalından 480W verebilmektedir): 200 TL
  • 1 adet Corsair SP 120 Performance Edition Fan: 300 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz. 30 TL
Ekran kartı:

RAM:

İşlemci soğutucu (İşlemci altında):

PSU:

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı satışlar, fiyat olarak bilgi amaçlı; işlemci 250TL'den, ekran kartı 400TL'den, RAM ise 4GB başına 100TL'den başlıyor. Size kalmış biraz o. Parçalar kaliteli duruyor zaten alıcısına hayırlı olsun şimdiden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…