FX6300 ve FX8300 için ekran kartı önerisi

Emir13

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, iyi Sosyaller. Elimde FX6300 ve GT1030 ekran kartı var. Ben yeni bir GPU almak istiyorum ETS 2'yi 60+ FPS de oynamak istiyorum artık. Bunun için FX6300 + yeni GPU da yapabilirim, FX8300 + GPU da yapabilirim. Sizce bu işlemcilere alınabilecek en iyi ekran kartı nedir?

Sınıf hocamizin RX580 4 GB'li sistemi vardi. Elinde duruyorsa bana verebilir ama FX6300 besler mi? Beslemez ise FX8300 alabilirim fakat onu da bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim. PSU VX Plus 500W.

Bu arada o sisteme yükseltme yapmayın, satın üstüne koyun vs demeyin. Öyle bir şey yapacak olsam bu konuyu açmazdım. Üniversite de laptop alırım gerek yok komple sistem almaya arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:

1050 Ti falan olabilir bedavaya veriyor ise sınıf hocan neden olmasin.

1050 Ti falan olabilir bedavaya veriyor ise sınıf hocan neden olmasin.

Normalde NVIDIA'cıyım ama muhtemelen bayağı ucuza verir diye düşünüyorum. Eğer RX580 4 GB alırsam FX6300 kalmalı mi FX8300'e geçmeli miyim?

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

ETS2 bile artık sistem gereksinimlerinde minimum Ryzen 3 (gerçekte daha fazla) işlemci istiyor. 6300 ile 8300 arasında çokta devasa fark olmaz.

ETS 2 bile artık sistem gereksinimlerinde minimum Ryzen 3 (gerçekte daha fazla) işlemci istiyor. 6300 ile 8300 arasında çok da devasa fark olmaz.

Komple sistemini almaya karar verdim, muhtemelen öyle yapacağım. i5 6600 Z170a Gaming Pro Carbon anakart ve 16 GB RAM'i var. Lakin benim monitörüm 1440x900p sağlam darboğaz yersin diyorlar ama şart mi monitörümü değiştirmem. PSU vs almam gerekecek bu arada PSU önerisi alabilirim arkadaşlar bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…