Arkadaşlar bütçem 2100TL. Normalde R9 270X alcaktım anakartı asus r 2.0 yaparak fakat anakarttan kısarak GTX760 aldım. Yanlış yapmışmıyım değerlendirirseniz sevinirim. 2100TL'den 1 kuruş fazla veremiyorum.
Aldım diyor arkadaş sipariş vermiş sanırım. RAM'ler kalabilir o sıkıntı değil de. Anakarttan kısman bence pek iyi olmamış. M5A97 kendini ispat etmiş güzel bir anakarttı çünkü.
Aldım diyor arkadaş sipariş vermiş sanırım. RAM'ler kalabilir o sıkıntı değil de. Anakarttan kısman bence pek iyi olmamış. M5A97 kendini ispat etmiş güzel bir anakarttı çünkü.
O 760-GM 1333 Mhz'e kadar RAM'leri destekliyor hocam. Onu alırsan o RAM'leri almanın mantığı kalmayacak. Hiç düşünmeden M5A97 R2.0 al. Diğeri yakışmaz bu sisteme.
Öncelikle anakartınız maximum 1333mhz ile çalışan RAM destekliyor ve siz gidip 1866mhz'lik RAM almışsınız. Anakartınızı M5A97 ile değiştirin. RAM'leri 4gb ile değiştirin. DVD 'yi sonra da alırsınız, onu da çıkartın. Gerisi normal. Monitörü de bununla değişin : Aoc 21.5" E2270Swn Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar. Artan paralar yeterse de GTX 770 almaya çalışın.