Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar oyunlarına aşığım ama bilgisayarım 6 yıllık artık hiçbir şeyi açmaz oldu. Ben de artık zamanı geldi diye düşünüyorum yeni bilgisayar toplamaya karar verdim ama 11. sınıfa geçiyorum 12. sınıfta kim öle kim kala pek mükemmel bir sistem istemiyorum. Şu anki oyunları sağlam kaldırsa yeter. Bütçem 1200 lira civarı monitörüm var o sorun değil, kalan parçalarla şöyle bir sistem yapayım dedim. Bu sistem BF4'ü orta grafiklerde 40-50 FPS açabilir mi? Yoksa bu miktara daha iyisini önerebilir misiniz?
İşlemci artık ölü bir soket olan AM3+' a ait yani aynı fiyata intel daha mantıklı olur. Seçtiğiniz ekran kartı tek kelimeyle rezil ve çöp bir kart R7 250X ile orta-düşük karışımı açabilirsiniz belki ama daha fazla bütçe varsa R7 260X daha iyi bir seçim . Anakart linkini ve diğer ikisininde linkini attım.
Sistem toplamak isteyen arkadaşlar için çok eski bir sistem. Artık alınmaz. Yeni konulara bakın. Konu da eski zaten. Bu sebeple kilitliyorum. Konuyu bulan arkadaşı da tebrik ediyorum.
Herhangi bir sorunda yöneticiyi etiketlemek yerine Rapor sistemini kullanınız.