cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 9 Nisan 2014 #11 Sepetin şuan ki durumu bu.
byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 9 Nisan 2014 #12 Gayet güzel. Yerinde olsam SSD'yi çıkarıp ekran kartı bütçesine eklerdim.
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 9 Nisan 2014 #13 byrupi dedi: Gayet güzel. Yerinde olsam SSD'yi çıkarıp ekran kartı bütçesine eklerdim. Genişletmek için tıkla... İnanki okadar oyun düşkünü birisi değilim o ekran kartı bile bana fazla, benim takıntım performans ve SSD yoksa o bileşenlerin hiçbiri yok demektir.
byrupi dedi: Gayet güzel. Yerinde olsam SSD'yi çıkarıp ekran kartı bütçesine eklerdim. Genişletmek için tıkla... İnanki okadar oyun düşkünü birisi değilim o ekran kartı bile bana fazla, benim takıntım performans ve SSD yoksa o bileşenlerin hiçbiri yok demektir.
byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 9 Nisan 2014 #14 O zaman sistem gayet güzel. Alacaksan şimdiden hayırlı olsun.
K kadirg1976 Ziyaretçi 9 Nisan 2014 #15 Ekran Kartına düşkün değilsen HD-7790 da alma yazık. İlla alacaksan HD-6870 bulabilirsin hatta piyasada uygun fiyatlı.
Ekran Kartına düşkün değilsen HD-7790 da alma yazık. İlla alacaksan HD-6870 bulabilirsin hatta piyasada uygun fiyatlı.
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 9 Nisan 2014 #16 Biride çıkıp demiyoki bu sistemin RAM i nerede bende diyorum bi eksiklik var ama ne.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #17 SSD'yi çıkartıp ekran kartını yükseltmek varken.
onderbakirtas Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 373 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Talebe 9 Nisan 2014 #18 Silinen üye dedi: SSD'yi çıkartıp ekran kartını yükseltmek varken. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın oyun gibi merakı yokmuş zaten. Bu ekran kartını da muhtemelen çıkan oyunları en azından bir göreyim mantığıyla seçmiş olmalı. Yoksa genel kanı sabit disk ve belek gibi bileşenlerden kısıp ekran kartına yönelmektir.
Silinen üye dedi: SSD'yi çıkartıp ekran kartını yükseltmek varken. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın oyun gibi merakı yokmuş zaten. Bu ekran kartını da muhtemelen çıkan oyunları en azından bir göreyim mantığıyla seçmiş olmalı. Yoksa genel kanı sabit disk ve belek gibi bileşenlerden kısıp ekran kartına yönelmektir.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #19 1 TB HDD al bence zaten arada 20 TL fark var.
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 9 Nisan 2014 #20 agile. dedi: 1 TB HDD al bence zaten arada 20 TL fark var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HDD 1TB a yükseltildi.
agile. dedi: 1 TB HDD al bence zaten arada 20 TL fark var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HDD 1TB a yükseltildi.