Fx6300 ve HD7850 sistem toplama

Herobrine

Hectopat

Arkadaşlar öncelikle her oyunu kaldırabilecek bir sistem oldu mu veya olacak mı bilmiyorum ama uygun fiyata toplamaya çalıştım. Lütfen ekran kartın güncel değil tarzı yorumlar atmayın. Atmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ve sadece düşüncelerinizi ve yardımlarınızı istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden bir çok konu açtım ve ekran kartları hakkında çok yorum aldım o yüzden . Sadece ekran kartının iyi mi kötümü olduğunu söylemeniz önemli benim için .

Ekran kartını ben kullanıyorum. 1080p'de tüm oyunları rahatça oynuyorum ama o fiyata daha iyisini alabilirsin. Şimdi çıkıp eski diyecekler doğru ama performansı çok iyi. Onun yerine 5-6 fps farkı olan r7 265 veya r9 270 alabilirsin.

Ekran kartın kötü değil. Kuzenimde var ve BF4'ü ultra oynadık yani sıkıntı yok. :D

Not : Single ve Multiplayer da ultra ayarlarda kasmadan rahat oynadık.

Şimdiki oyunlar 4 çekirdekten aşağı oynatmıyor diye biliyorum . Ancak fx6300 6 çekirdekli 3.5 ghz ve oc yapılabiliyor . Yetmez mi ?. Soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz pek emin değilim ben .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı