FX6350 sistem ne kadara satılır?

Ya pek bilmiyorum. Satabileceğim türden bir yer var mı kendisi bakıp fiyat verse?

ATI Radeon 3000 Graphics diyor.
Look Up a tıkla asıl modelini gösterecek. Pek iyi değil yinede.

Dosya Ekleri

• 16874614099677256712375470117734.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadığım için attım.
Evet hocam sisteminizde ekran kartı yok. Anakart üzerinden görüntü alıyorsunuz o halde. Monitörü de satacak mısınız? Monitörsüz en fazla 800 - 1000 arasına gider. Bakabiliyorsan Psu ya da bak. Belki iyi birşeydir. Fiyatı arttırabilir.

PSU'ya kasayı açıp bakmam gerekli değil mi? Evet, monitör de olacak. Toplam kaç olur sizce?

PSU'ya kasayı açıp bakmam gerekli değil mi? Evet, monitör de olacak. Toplam kaç olur sizce?
Monitörün modeli nedir? Kasayı açmaktan korkmayın hocam yan kapağı açıp psu nun bilgilerini çekip atmanız yeter. 5dk lık iş.

Monitörün modeli nedir? Kasayı açmaktan korkmayın hocam yan kapağı açıp PSU'nun bilgilerini çekip atmanız yeter. 5dakikalık iş.

Şu an açamam ama yarın atarım. Monitör HP marka ama model bilmiyorum. Nasıl öğrenirim?

Monitörün modeli nedir? Kasayı açmaktan korkmayın hocam yan kapağı açıp PSU'nun bilgilerini çekip atmanız yeter. 5dakikalık iş.

HP W1972a 18.5" 5 Ms​

Monitör bu. Hepsini toplam 1500 gibi bir fiyata satabilir miyim?

Kasayı açtım. FSP FSP350-60HCN 350W Power Supply, varmış.

1500TL ye satarsınız hocam.

O sistemi en fazla 1000 liraya satarsin. 100 lira olu fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…