Satılık FX6350 ve R9 270 sistem

sheltonzane01

Hectopat
Daha fazla  
  • AMD FX6350 3.90GHz up to 4.20GHz AM3+ soket işlemci
  • MSI 970A-G43 AM3+, USB3.0, SATA3.0, 4xDDR3, 2xPCI-e anakart
  • Coolermaster Seidon 120v sıvı soğutma
  • Gskill RipjawsX 8GB DDR3 1600MHz ---- Satıldı
  • Powercolor TurboDuo R9 270 2GB GDDR5 256Bit ekran kartı
  • OCZ ARC100 120GB SSD (475/395 hıza sahip, %94 Sağlık, %100 Performans)
  • Seagate 1TB harddisk
  • Everest 550W peak 600W güç kaynağı
  • Everest Rhino 432 Midtower kasa

Fiyat: 1450TL

Pazarlık ve takas düşünmüyorum.

Parça satışı vardır. Lakin diğer parçalar satılmadan RAM satışı olmayacaktır.

Yükseltmeye müsait ve performans açısından alıcısını tatmin edecek düzeydedir. Macun yenilemesi, toz bakımı, formatlama ve yazılımsal testleri yapılmıştır. Şayet alıcının yanında testler tekrarlanabilir.

İstanbul içi süre kısıtlaması olmaksızın test imkanı sunuyorum. Şehir dışı ise ister havale/kargo, istenirse de GET'li satışım vardır

Detaylı bilgi için özelden yazabilirsiniz.

Screenshot_12.png Screenshot_10.png Screenshot_13.png Screenshot_14.png

Son düzenleme:
Hocam sadece işlemci ve anakart ne kadar olur?
450TL dir. Lakin anakartta şuan sıvı soğutma olduğu için stok fan için plastik aparatı bulunmamaktadır. İlk önceliğim işlemci, anakart ve sıvı soğutma seti olarak satmak.

Yalnızca işlemci ve ana karta 450 deyip soğutma sistemini vermezseniz ciddi ciddi düşünürüm çünkü zaten iyisinden bir hava soğutmam bulunuyor halihazırda.

Yalnızca işlemci ve ana karta 450 deyip soğutma sistemini vermezseniz ciddi ciddi düşünürüm çünkü zaten iyisinden bir hava soğutmam bulunuyor halihazırda.
Merhabalar, Eğer ki elinizdeki soğutmanın montajı için işlemci soketin kenarlarındaki plastik aparatlar gerekmiyorsa sorun olmaz. Çünkü sistem sıvı soğutma ile gelip sıvı soğutmayı takmak için plastik aparatları çıkartıldığı için anakartın o aparatları şuan elimde mevcut değil.

Bu koşulları kabul ettiğiniz takdirde 450TL den ikili seti size verebilirim.

Elimde o aparat var. Sonuçta ana kartım FM2+ ancak galiba şimdi almayacağım. Alacak arkadaş varsa önceliğiniz o olsun. Şu an telefonum bozuk olduğu için alıp almamam onun durumuna bağlı. İyi sosyaller ve satışlar. Almayı gerçekten isterdim. Alacak kişiye hayırlı olsun. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı