FX8300 işlemciye overclock

karo1001

Hectopat
FX 8300 işlemcim var overclock yaparak 5500 XT besleyebilir miyim? 6 bakır 3 LED'li sogutucum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yük yapamıyorum ki kullanmıyor birşeyi ben antepliyim burası 45 derece odam güneşe bakıyor ve klimam yok bu şekil full ayarlarda DMC5 oynuyorum cpu en fazla 55 oluyor GPU 60 oluyor.

Daha yukarı yükseltmem için bilgi verecek arkadaş var mıdır? İşlemcim i5-6600K şu an 4.6 GHz'ye yükseltebiliyorum ama 4.8'e alınca kendi kendine farklı frekansa çekiyor kendini ama sanki 4.8 GHz'ye overvlocklanmış gibi sıcaklık değeri artıyor. Pek anlam veremedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-07-21-22-57-58.png
    Screenshot_2020-07-21-22-57-58.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 39
Daha yukarı yükseltmem için bilgi verecek arkadaş var mıdır? İşlemcim i5-6600K şu an 4.6 GHz'ye yükseltebiliyorum ama 4.8'e alınca kendi kendine farklı frekansa çekiyor kendini ama sanki 4.8 GHz'ye overvlocklanmış gibi sıcaklık değeri artıyor. Pek anlam veremedim.
Hocam bilgim yok o konuda yeni konu açsan daha sağlıklı olur.

Tşk ederim, açmıştım aylar öncesi ama 1 kişi bile cevap veremedi öyle kaldı. Tekrar açayım uygun zaman da belki yardım eden olur😔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı