FX8300 nasıl soğutulabilir?

EminAydın

Decapat
Daha fazla  
RX 580 8 GB ve FX 8300 ile bir sistem dizdim. ama FX 8300'u overclock yapmak istiyorum fakat nasıl sogutucagimi bilmiyorum. nasıl sogutabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 8 GB ve FX 8300 ile bir sistem dizdim. ama FX 8300'u overclock yapmak istiyorum fakat nasıl sogutucagimi bilmiyorum. nasıl sogutabilirim?
İşe iyi bir soğutucu alarak başlayabilirsin çünkü o işlemciler bildiğin fırın gibi çalışıyor.

Anakart modelini paylaşır mısın?

asus m5a78l-m lx3

asus m5a78l-m lx3
FX 6300 OC kullanıyorum.
Soğutucum
Kule tipi soğutucu kullan illaki attığım olmak zorunda değil & Termalini değiştir yenile & Biostan Turbo Core ayarını kapat.
Önerebileceklerim bu kadar.

Bütçen varsa attığımı almalısın yoksa da alternatif f/p ürünler bulmaya çalışırım.
Örneğin, Gametech Freezer HD2.4 700-800 TL'lik bir alternatif. Çok zor durumda kalırsan bu alınabilir. Kesinlikle al diyebileceğim HD2.4 ve HD3.0 bu zamana kadar hep aldım aldırttım pişman olan kimse yok etrafımda.

3.0 kesinlikle alınmaz.

Bütçe ve kasa nedir?

Boyutunu ve fiyatına karşın rakiplerine göre gereksiz kalıyor.
Boyutu mini kasalar dışında çoğu ürüne uyuyor zaten. Fiyatına karşın endişelerin varsa alternatifleri görmek isterim. Cahilliğimi temizlemiş olurum.

Boyutu mini kasalar dışında çoğu ürüne uyuyor zaten. Fiyatına karşın endişelerin varsa alternatifleri görmek isterim. Cahilliğimi temizlemiş olurum.

1200 TL bütçeye çıkabiliyorsak zaten bunların dışına çıkılmasını önermem.

HD 3.0'a göre daha performanslı olacağını mı düşünüyorsun? Yoksa sadece boyuta mı takıldın? Elbette boyut performans değildir kastettiğim o değil. Sebeplerin olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…