FX8300 tabanlı sistem toplama

Erdaal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar toplamaya çalıştım ama görüşleriniz nelerdir, sistem uyumludur değil midir? Ayni fiyata daha iyi olur dediğiniz değiştirmem gereken var mi?
IMG_20160813_192008.jpg

Elinizde bir hdd var ise hdd yerine 240 lık bir ssd alınabilir. Artık bilgisayardan randıman almak için ssd şart.

kasa.jpg

O kasayı hiç duymamıştım biraz araştırınca güç kaynağı hakkında pek iyi şeyler çıkmadı. Düzgün bir güç kaynaklı bir kasa alman daha iyi olur. Elinde bir kasa var ise düzgün bir güç kaynağı da alabilirsin.

Anakart 1866mhz ye OC siz çıkmıyor ise ramler 1600mhz yerine 1866 mhz alabilirsin.

Eğer bu sistem alınacaksa bellek düzenini 4x4 olarak alın yani iki adet 4 gb bellek alın düz 8 gb değil. Çift kanallı bellek iletimi performans ve stabilite açısından önemli.

Xigmatek Praxis 1801 kasasını kullanıyorum gayet memnumum tavsiye ederim. Çok hafif ve içindeki güç kaynağı +80 verimliliğe sahip. Bununla birlikte 12V kanalından 444W güç sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı