Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir AMD sistem toplamaya karar verdim. Ancak kaç watt PSU yeterli olur bilmiyorum. Kasa ve PSU önerir misiniz?
Bu fiyat civarında başka donanımlar da kullanabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
AMD toplamak hicte yanlis olmaz sen gonul rahatligi ile topla intel fanboylarina takilma arkadasim. Bu arada islemcin 95W guc tuketimi var ekran kartinin 200W olmasi lazim bu baglamda sana 550W veya 600W bir PSU yeterli olacaktir.
Düzeltme yapalım, yanlış yönlendirme olmasın. R9 280 değil R9 280X alacaksın. İkisi arasında ciddi fark var. Bütçe R9 280X'e yetmezse R9 285'de alabilirsin. Daha ucuz bir alternatif olarak aklında bulunsun.
Düzeltme yapalım, yanlış yönlendirme olmasın. R9 280 değil R9 280X alacaksın. İkisi arasında ciddi fark var. Bütçe R9 280X'e yetmezse R9 285'de alabilirsin. Daha ucuz bir alternatif olarak aklında bulunsun.
buda güzel bir seçenek tabi ama pek bi fark olacağını zannetmiyorum .4690k ile arasında 200 tl gibi azımsanmayacak bir fark war. bide bu kasa 600w ile yeterli olacak mıdır ?