Zaten online oynayacağım oyunları yazdım onlarda High veya Ultra ayarlarda 30+ fps alsam yeter bana. Zaten 750 Ti, Hawken'de ultra ayarlarda 100-120 fps veriyor Minecraft'dan bahsetmiyorum bile. GTA V Online ve COD AW'da istediğim fps yi verse yeter bana.
FX 6350 almayın. FX 6300 ile fabrika çıkışı aynı yani arasında dağlar kadar fark yok sadece fiyat farkı var. Ayrıca 2500 TL'ye daha iyi bir sistem alınabilir. Ekran kartı değişmeli bence ilk önce.
Bilgisayarınızı çok elektrik tüketmiyo.Aksine evdeki klima , su ıstıcısı , elektrikli ısıtıcı en fazla tüketenlerden biridri.Bu cihazların çogu 1000 ile 2000 watt+ uzeri elektrik tüketiyo için rahat olsun gtx 750 ti ile i3 ve fx sersis bir işlemci faturana ciddi rakamlar bindirmez.Hatta güç kaynagın 80+ ise sadece sistemin ihtiyacına yakın bir watt çekerek fatura en az olarak yansır
FX 6350 almayın. FX 6300 ile fabrika çıkışı aynı yani arasında dağlar kadar fark yok sadece fiyat farkı var. Ayrıca 2500 TL'ye daha iyi bir sistem alınabilir. Ekran kartı değişmeli bence ilk önce.