Bu elinizdeki sistem mi almayı düşündüğünüz sistem mi? Eğer yeni sistem almayı düşünüyorsanız bütçe belirtirseniz daha iyi alternatif sunarız. Eğer elinizdeki sistemse 2. 5- 3 yıl götürür.
Bu elinizdeki sistem mi almayı düşündüğünüz sistem mi? Eğer yeni sistem almayı düşünüyorsanız bütçe belirtirseniz daha iyi alternatif sunarız. Eğer elinizdeki sistemse 2. 5- 3 yıl götürür.
PC toplamıyorum. Su an elimde bir tane pc var. İşlemcisi amd fx 6100, gtx 560ti, asus m5a97 evo 2.0. İşlemci ve ekran kartını degıstırip amd fx 8320 ve r9 380 alayım dedim. Bu sistemin gideri var mı? Oyunlarda sıkıntı cıkartır mı ?
pc toplamıyorum suan elimde bitane pc var işlemcisi.amd fx 6100-gtx 560ti-asus m5a97 evo 2.0 işlemci ve ekran kartını degıstırip
amd fx 8320 ve r9 380 alayım dedim.bu sistemin gideri varmı oyunlarda sıkıntı cıkartırmı ?
Fx 6100 da iyi bir soğutucu varsa O.C yaparak Gtx 970 besleyebilirsiniz. Darboğaz olmaz diyemem.
Ekran kartı PCIe 3.0 anakart PCIe 2.0 performans düşüklüğü olacaktır. (%5 taş çatlasın)