BF1 BF4 Doom Hitman ve GTA 5 oynuyorum. Bu saydığım oyunlardan GTA 5 hariç hepsinde kart yüzde 99 kullanımda çalışıyor. GTA 5 oyununda ise yüzde 20 oranında darboğaz yapıyor.
BF1 BF4 Doom Hitman ve GTA 5 oynuyorum. Bu saydığım oyunlardan GTA 5 hariç hepsinde kart yüzde 99 kullanımda çalışıyor. GTA 5 oyununda ise yüzde 20 oranında darboğaz yapıyor.
Teşekkürler hocam. GTA 5 dışında FPS problemi yok saydığım oyunları ultra ayarlarda 60 FPS ve üstü oynayabiliyorum çok şükür. Fakat GTA 5 oyunundaki darboğazı engelleyemedim bi türlü. Darboğaz dediğimde 55 60 FPS gene alıyorum ama minimum FPS 48 falan oluyor oyun zevkimi baltalamıyor fakat İntel işlemci olsa daha fazla FPS alırım tabi.
Bunları elle ayarlamaya çalıştığımda autodan çıkartamadın hocam en son güncel sürücü de 2014'te çıkmış anakart için ki bu sürücüyü kurmuştum.
Arkadaşlar ben farkettim ki oyunum 80'den 20'ye 60'dan 10 fps'e düştüğünde işlemcimin çalışma yüzdesi düşüyor ve bu olduğunda işlemci 4.0 Mhz'ten 1.2 Mhz'e de düşüyor. Bana bu dalgalanmanın sebebini açıklayabilir misiniz ?
Edit: BİOS'u defaulta çekmek işe yaramadı.
Edit 2: Grafik ayarlarında oynamam bir şey değiştirmedi çünkü problem ekran kartında değildi.
Edit 3: BİOS'umda yukarıda bahsettiğiniz ayarlar yoktu, herhangi bir güncelleme de mevcut değil.