niox74 Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 3 2 Mayıs 2020 #1 OpenCore ile kurulum başlangıcında sürekli devam eden bir ekran hatası alıyorum. USB ile alakalı bir hata okuyabiliyorum. Sıkıntı bu videodaki gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarımı youtubde bulduğum şu videoya göre yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim AMD FX8350 - ASUS M5A97 Evo r2.0. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
OpenCore ile kurulum başlangıcında sürekli devam eden bir ekran hatası alıyorum. USB ile alakalı bir hata okuyabiliyorum. Sıkıntı bu videodaki gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarımı youtubde bulduğum şu videoya göre yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim AMD FX8350 - ASUS M5A97 Evo r2.0.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.028 Makaleler 63 Çözümler 170 2 Mayıs 2020 #2 Video gizli.
niox74 Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 3 2 Mayıs 2020 #3 Videonun nedense gizliliğini düzeltemiyorum. Appleusbehci usb.hchalted stopusb.bus hatası yazıyor ekranda. Alttaki videonın sonuna doğru da aynı hata mevcut. Hatta alttaki videonun sahibiyle aynı BIOS'a sahibim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Videonun nedense gizliliğini düzeltemiyorum. Appleusbehci usb.hchalted stopusb.bus hatası yazıyor ekranda. Alttaki videonın sonuna doğru da aynı hata mevcut. Hatta alttaki videonun sahibiyle aynı BIOS'a sahibim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #4 USB bellek 2.0 mı? Değil ise 2.0 ile dener misin?