FX8350 GTX 980Tİ Darboğaz yapar mı?

onurcanthe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an elimde FX8350 işlemci var. Bende paraya kıyıp üst seviye bir kart olarak 980Tİ almak istiyorum. Dar boğaz sorunu yaşar mıyım? Eğer yaşarsam FX8350 ile darboğaz yaşamayacağım en son seviye Nvidia ekran kartını söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük ihtimal darboğaz olacaktır olmasa bile performansınızı çok büyük bir şekilde kısıtlayacaktır. O işlemci için RX 470 alabilirsiniz.

980Ti ile yoğun bir şekilde işlemci darboğazı yaşanacaktır. Çözünürlüğü 2k ayarına getirmek ''bir nebze'' darboğazı hafifletir. Bu kart yerine 1060 ya da 480 model kartlara yönelebilirsin.

ekran kartına 980ti seviyesinde bir karta 3000 tl civarında para vermekten ziyade

daha yüksek performanslı bir ekran kartı olan 1080 e verip geleceğe yönelik yatırım şeklinde kullanabilirsin.

fakat işlemci 4k için darboğaz yapar

tavsiyem 1070 + i7 6700 alırsan 4 k görüntüde bile sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum
ortalama 3000 tl tutar yine

tabiki elindeki işlemciyi çöpe atmaktansa 1060 alıp full hd görüntü kalitesi ile yetinirim dersen

kesinlikle 1060 öneririm.

980Tİ yerine 1080 alıp işlemcini i7 6700 yapabilirsen ekran kartına o kadar para vermeni öneririm aksi taktirde elinde sadece ekran kartı için ayırdığın bir bütçe varsa GTX 1070 veya 1060 alıp Skylake bir işlemci alırsan çok daha iyi olur senin için.

Arkadaşlar bende de anakartım GIGABAYT 990xa ud3 ve amd fx 8350 işlemci pc var ekran kartım gt 730 fifa 15 bile kasıyo hata nerede anlamadım ekran kartı mı darboğaz yapmayacak sekılde yengisini alabilirim beni bi kac yıl idare edecek bi sistem için.

Mevcut olan konunuzun altına gerekli cevapları verdik. Başkalarının konularını saptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…