O kadar eski olup M2 slotu olan anakart var mı bilmiyorum ama piyasada PCI-E girişli M2 yuvalar var. Ekran kartı gibi PCI-E slotuna takıyorsunuz. Üzerinde modele göre 1 ya da daha fazla M2 girişi oluyor. Oraya da SSD takıyorsunuz. Elinizde anakart var mı varsa bu yöntemi destekler mi onlarıda bilmiyorum ancak bir araştırın derim. Daha ucuz yollu bir çözüm olabilir. "PCI-E to M2" şeklinde aratabilirsiniz.
O kadar eski olup M2 slotu olan anakart var mı bilmiyorum ama piyasada PCI-E girişli M2 yuvalar var. Ekran kartı gibi PCI-E slotuna takıyorsunuz. Üzerinde modele göre 1 ya da daha fazla M2 girişi oluyor. Oraya da SSD takıyorsunuz. Elinizde anakart var mı varsa bu yöntemi destekler mi onlarıda bilmiyorum ancak bir araştırın derim. Daha ucuz yollu bir çözüm olabilir. "PCI-E to M2" şeklinde aratabilirsiniz.
O kadar eski olup M.2 slotu olan anakart var mı bilmiyorum ama piyasada PCI-e girişli M.2 yuvalar var. Ekran kartı gibi PCI-e slotuna takıyorsunuz. Üzerinde modele göre 1 ya da daha fazla M.2 girişi oluyor. Oraya da SSD takıyorsunuz. Elinizde anakart var mı varsa bu yöntemi destekler mi onları da bilmiyorum ancak bir araştırın derim. Daha ucuz yollu bir çözüm olabilir. "PCI-e to M.2" şeklinde aratabilirsiniz.