FX8350 sistemde FPS düşüşleri

İşletim sistemi
Windows 10

TRJoker0

Hectopat
Öncelikle merhaba, oyun oynarken en düşük sistem isteyen bir oyunda bile 4 5 saniyelik FPS'im 120 200 veya 80'den 17'lere 18'lere düşüyor. Ve bu cidden sinir bozucu bir durum.

Sistem özelliklerim:

1050 Ti.
16 GB RAM.
FX8350 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki çok belli bir cevap olacak ama o işlemcinin çok sağlam soğutma sistemine ihtiyacı var. Bu düşüşler yaşanırkenki ısı değerlerini kontrol ettin mi?

Belki çok belli bir cevap olacak ama o işlemcinin çok sağlam soğutma sistemine ihtiyacı var. Bu düşüşler yaşanırkenki ısı değerlerini kontrol ettin mi?
Şuan önümde değerler var, fakat hangisi işlemci değeri bilmiyorum. Bilgi verebilir misin ?

Arayüzü görmeden bir yorum yapmam bilmeden boşa sallamak olur. Ekran görüntüsü verirsen sadece ben değil, forumdan herhangi birisi yorumda bulunabilir. Mümkünse bunu bir videoya çekip (bir telefon kamerasından mesela) YouTube'a -unlisted- bir video olarak at bunu. O tip videoları sadece linki olan görüntüleyebiliyor ve başka kimse göremiyor. Ses olmasına gerek yok. Değerler arasındaki ilişkiyi anlamamız için daha iyi olur.

Sanırım, Haklıydın fan hızını 100'e çekip bir süre oynadım ve drop girmediğini fark ettim. Biraz daha test edicem eğer droplar devam ederse bu yorumda bahsettiğin gibi youtube'ya bir video yüklicem.

Fan hızını %100'e almak da çok iyi bir çözüm değil. Bu sefer fanları yersin. Elindeki işlemci için 2 önerim var:
1- Olabildiğince hızlı satmaya çalış çünkü FX serisi kısa ömrü ile biliniyordu. Çok ısındığı için hızlı bozulduğunu duyuyordum. Bir işlemcinin "bozulduğunu" sık duymak normal değil.
2- Çok iyi bir soğutma sistemi yapman. Ama bu da %100 etkili bir çözüm değil. Sadece kaçınılmazı erteleme gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…