FX8350 Sisteme RX570 Takmak

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, elimde şu an kulandığım GT1030 ekran kartı var. Neden GT 1030 diye sorarsanız 120 Hz'de CS:GO' da drop yemeden oynatıyordu. Şu an elime 1000 TL civarı para geçecek. Sizce RX 570 alsam işlemci ile darboğaz olur mu? PSU 650 W. RAM 8 GB DDR3.

30 FPS çok değil mi hocam?

FX 8350 overclock ile yine de çok kötü olmayan bir performans sergileyebiliyor. Çoklu çekirdek performansında yanlış hatırlamıyorsam 4.4 GHz gibi bir değere çıkıldığında İ7 6700K ile aynı çoklu çekirdek performansını alıyordu. Ekran kartının beslenmesi konusunda bu yararına olur. Bence high-ultraya çekip oynarsan sorun olmaz.

Tek çekirdek performansında, Pentium G4400 ile aynı falandı sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim.

Vakti zamanın da FX 8350 işlemci ile birlikte RX 470'de RX 480'de kullandım ve bu ikilinin oyun performansından memnundum açıkça söylemek gerekirse. Dolayısı ile RX 570 ile sıkıntı yaşamadan kullanırsınız.
Eski nesil bir işlemci olduğu halde bugün işlemcimi upgrade etme gereği bile duymuyorum GTX 1080 ile kullanıyorum hatta. 4.4-4.5 GHz'e hız aşırtarak çok daha iyi bir verim alınabilir.

Yalnız 8GB ram günümüz oyunları için yetersiz. 16'ya yükseltmekte yarar var.

Son düzenleme:
Değerleri yorumlarınızı okudum. Şuan işlemcim 4.4 Ghz hızında anakarttan O.c modunu seçip oyle yapmıştım. Arkadaşlar benim anakartımda, bir ram yuvası bozuk sanırım sizce uygun fiyata işlemcim ve ramlerim ile uyumlu bir anakart bulabilir miyim ? Yoksa bu toplara hiç girmeyip Gt1030 ile devam edip ileride 0'dan mı sistem toplayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…