FX8350 stok fan ile OC yapılır mı?

Evet içerisine Win. kurup ve 1 2 adet de oyun kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan yaz ayında O.C. için hiç uygun olmaz. Ben de fx8350 kullanıyorum O.C.'siz olduğu halde ve yük altına fazla sokmadığım halde feci ses çıkarıyor ve ısınıyor. İyi bir fan almakta fayda var.

Feci ses çıkartıyor u düzeltelim. Fan devri düşük dahi olsa radyatör arasından hava akışı sağlandığı ve havanın kanallardan anakarta çarpması sonucu ses çıkıyor. Unutma hava akışının olduğu yerde her zaman azda olsa ses vardır.

Sesin fandan mı yoksa sirkülasyondan mı geldiğini çözemeyecek kadar acemi birisi değilim. Amd fanı ses yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. 8120, 8150, 8320, 8350 gibi işlemcilere Amd maalesef aynı fanı veriyor. Bu fan baskı altında bilgisayarı yeterince soğutamadığı için sistemi kapatabiliyor. Buna şahit olmuştum. Bu işlemcilere O.C atılmasa bile fan alınması şarttır. Sesi geçtim, işlemcinin sağlığı için önemli.

4GHz işlemciyi stok fan ile 4.2 ila 4.4 aralığına çıkarabilirsin. Fanın dönme hızını da SpeedFan veya Catalyst Control Center'dan takip edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…