FX8350 ve GTX 970 PC'yi ikiye bölmek

Th3_Th13f

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde:

FX8350.
970 Gaming.
GTX970.

Parçalarına sahip bir bilgisayar var. Buna 1030 civarı bir ekran kartı alıp sadece basit oyunları oynatacak hale getirip, GTX 970'i de Ryzen 5 1600 AF ile birleştirmeyi düşünüyorum.
Bu konuda iki sorum var birincisi hangi ekran kartını satın almalıyım?

İkincisi ise hiç düşük ekran kartlarına bulaşmadan sıfırdan mı toplamalıyım?
Edit : Bütçe monitör ile birlikte 5000 ama ne kadar az olursa o kadar iyidir. İnternette 750ti tipi ekran kartlarını 500'e buldum.

Son düzenleme:
O FX8350'yi oc le yanına gtx1060 koy. GTX 970'i sat, ryzen 3000 serisi yeni işlemcileri bekle ve onunla bir sistem kur.

O FX8350'yi OC'le yanına GTX1060 koy. GTX 970'i sat, Ryzen 3000 serisi yeni işlemcileri bekle ve onunla bir sistem kur.

Hocam FX8350'li olana artık yatırım yapmayı düşünmüyordum. 970i Ryzen 3000'i bekleyipte yeni sistemle birleştirebilirim şeklinde düşündüm. Eski sisteme de ikinci el bir 750 Ti takıp ofis bilgisayarı şeklinde kullanılmasını sağlayacaktım.

Hocam kendi ofisimde halen kullandığımız 2 pc de fx8350 var. İkisi de cavanar gibi aslında. FX8350'yi ofise dönüştürüp yanına da ortalama bi ekran kartı ile yine ofiste 5-7 sene arası kullanırsın.

Sistemini sat, biriktir ve üstüne koy güzel bir 1660 Super sistem topla. Elinde çöp olur diğer sistem.
Elimde iki bilgisayar olmasını istiyorum hocam . Zaten bu bilgisayarı içindeki ekran kartı hariç gözden çıkardım ofis bilgisayarı şeklinde kullanılacak. 970'de yeni sisteme takılacak. Sizin dediğiniz gayet mantıklı ama ben 2 bilgisayar çıkarmaya çalışıyorum :D
Hocam kendi ofisimde halen kullandığımız 2 pc de fx8350 var. İkisi de cavanar gibi aslında. FX8350'yi ofise dönüştürüp yanına da ortalama bi ekran kartı ile yine ofiste 5-7 sene arası kullanırsın.
Hocam birisi ofis derken evde kullanma amaçlı basit diğeri ise oyun amaçlı olacak kastım oydu.

İkinci el bir 770 buldum 550 TL diyor arkadaş ama fiyat fazla ucuz göründü gözüme. Bir kusur var mıdır acaba ekran kartında 🤔
Sistem toplanmıştır konu kilit

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı