FX8350 ve GTX970 GTA 5 Performans Sorunu

erdemgvn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar GTA 5'te performans sorunu yaşıyorum.

Sistemim kısaca şu şekilde:
AMD FX 8350 4 GHz
Cooler Master V8 GTS
8GB RAM

GeForce Experience ayarlarıyla oyunu optimize ediyorum. Oyun oynanmasına oynuyor. Ancak Youtube üzerinden başka bir GTX 970 kullanıcısının bencmarkı benimkinden daha yüksek. Ben anlayamadım. Mesela bende oyunun bencmarkındaki ilk sahne 50-55 FPS arasında seyrederken aynı grafik ayarlarında aşağıdaki linkteki elemanda 70 FPS'lerde seyir etmekte. İlk sahneden bahsediyorum, diğer sahnelerde de daha yüksek FPS veriyor elemanda tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcisi daha iyi onun ancak bir işlemci 20 FPS kazandırır mı ki? Orijinal Windows 10 var. Ekran kartı driveri güncel. Üstelik bu kişinin GTX970'i referans ekran kartı. Bendeki Asus. Daha bile iyi olması gerek diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam İ7 4790K ile oynuyor. Senin işlemcin darboğaz yaptığı için bu düzeyde performans veriyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı