Bu sistemde tüm parçalar birbiriyle uyumlu mu ve eksik parça var mı? Daha iyi alınabilecek parça var mı?
Oynamak istedigim oyunlar genellikle online, Dayz-Arma-Ark-Rust-H1Z1 -Batllefield gibi rahat kasmadan iyi seviyede oynatır mı?
Artık AM3+ soket alınmaz. O işlemciyle de Online oyun oynanmaz. Tekno bükücü adlı arkadaşın yaptığı sistem güzel. Sadece ekran kartını Sapphire Nitro R9 380 4 GB alın. İsterseniz GTA 5'i bile Full HD'de Ultra ayarlarda 30 FPS oynayabilirsiniz.
Keşke herkesin parası olsa da yüksek sistemler yapabilse. Benim sistemim 1300TL lik anca bu kadarlık am3+ sistem gayet de başarılı. Param var diyorsanız orası size kalmış, parası olana en iyi intel sistem, olmayana amd
Senin seçtiğin ekran kartını kullanıyorum (Sapphire). Kart mükemmel, OC kapasitesi oldukça yüksek fakat sen R9 285'i al çünkü DirectX 12'nin nimetlerinden tam yararlanacak. R9 280 ise ucundan :/ Resimde araya R9 280x kaçtı.
Cevaplardan sonra birkaç parça değiştirip yeniden topladım sizce nasıl olmuş ? Birde biraz pahalı hangi parçadan kısılabilir sizce ? Birde tabi tüm parçalar uyumlu mu ?