FX8350 ve R9 390 Tabanlı Sistem Toplama

Burak Barış

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 4800 TL'ye bir sistem topladım fakat ne kadar iyi olmuş yorumlarınızı bekliyorum. Resimde totalde 4400 TL yazıyor fakat doların artması ile 4600 oldu. Sonra r9 390 modelinin DirectCU III modeli çıktı ve fiyat 200 TL daha arttı. Yani resimdeki Sapphire R9 390 modelini almayacağım yorumlarınızı ona göre yapın, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 küsür liraya amd işlemci toplama hocam bence. i5 4690 4460 falan bakmanı öneririm.

Isı problemleri yaşayanların olduğunu duydum.
Not: Intel fanı falan değilim.

4800 TL'ye Skylake sistem toplanılabilir. Galiba siz ekran kartını R9 390 istiyorsunuz o yüzden başka bir öneride bulunmayacağım.
Bu sistem sizinkinden daha performanslı ve uzun ömürlü olacaktır. Aslında hava soğutma alıp Kingston v300 SSD koyulabiliyor fakat daha sonra elinize para geçince daha iyi bir SSD alırsınız.

Kullandığım FX 8350'ye üç hafta önce MSI R9 390 aldım ve sisteme yerleştirdim, şunu diyebilirim işlemci kartı tam anlamıyla besleyemiyor ve özellikle CPU gücüne dayanan Total War, COH gibi oyunlarda muazzam FPS düşüşleri yaşatıyor. Far Cry 4, Metro Last Light gibi oyunlarda ise 5-10 dakikalık oynayıştan sonra ''Görüntü denetleyicisi bağlantıyı kesti'' türünde hatalar verip masaüstüne atıyor. Yani diyeceğim henüz almamışsan Intel modellere yönelmeni kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben de seneye DDR4 modelleri ile Intel anakart ve işlemciye geçmeyi planlıyorum.

Bu bütçeye Amd sistem savurganlık oluyor. 180 tl ye soğutucu ve 400 tl ssd almak yerine intel i7 li bir sistem toplayabilrisniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…