FX9590 için anakart önerisi

Daha fazla  
Merhaba ASRock’ a güvenip kendi sitesinde destekliyor yazmasına rağmen aldığım anakart FX 9590’da aşırı ısınma yapıyor. Bana FX 9590’ı destekleyen anakart önerin lütfen. Ya da elinizde garantili var ve destekliyorsa 2.el satın alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASRock çok güvenilir ve sağlam bir marka diğer ülkelerde çok popüler.

Bahsettiğiniz işlemci acayip güçlü ve soğutması zor bir işlemci, anakart sorunlu değil işlemciyi soğutmak için sağlam bir kaynağınız olması lazım.

Güçlü derken istediği enerji çok fazla, yanlış anlamayın.

ASRock çok güvenilir ve sağlam bir marka diğer ülkelerde çok popüler.

Bahsettiğiniz işlemci acayip güçlü ve soğutması zor bir işlemci, anakart sorunlu değil işlemciyi soğutmak için sağlam bir kaynağınız olması lazım.

Güçlü derken istediği enerji çok fazla, yanlış anlamayın.
Corsair'den H105 sıvı soğutma kullanıyorum. 4 tane NZXT fanla beraber. FX 8320 ile 4.2 GHz OC ile kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Testlerde ise son değer olarak 66 derece oldu yüzde yüz yükte iken. Bu hafta içi MSİ 990FXA Gaming anakartı alacağım ve büyük ihtimal sorun çözülecek diye umut ediyorum.
@Sercan1096
@Neurevt

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı