fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 14 Aralık 2020 #1 Ayarlardan FXAA ve hareket izini aktifleştirip kabul ediyorum fakat ayarlardan çıkıp tekrar ayarlara girdiğimde aktifleşmemiş olarak gözüküyor. Bunu nasıl çözerim?
Ayarlardan FXAA ve hareket izini aktifleştirip kabul ediyorum fakat ayarlardan çıkıp tekrar ayarlara girdiğimde aktifleşmemiş olarak gözüküyor. Bunu nasıl çözerim?
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 14 Aralık 2020 #2 Büyük ihtimal o ayar kalktı. Bende de aynı sorun var.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 14 Aralık 2020 #3 kONF dedi: Büyük ihtimal o ayar kalktı. Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Neden kalktı acaba bir bilginiz var mı ?
kONF dedi: Büyük ihtimal o ayar kalktı. Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Neden kalktı acaba bir bilginiz var mı ?
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 14 Aralık 2020 #4 fatihylmzz dedi: Neden kalktı acaba bir bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Maalesef , bende bilmiyorum. CS:GO açıklama yapmıyor ki bilgimiz olsun.
fatihylmzz dedi: Neden kalktı acaba bir bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Maalesef , bende bilmiyorum. CS:GO açıklama yapmıyor ki bilgimiz olsun.