FxSound ekolayzer ayarı önerisi

BayOcean

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarda ayak sesleri için daha tok duyulabilir sesler istiyorum. Hem ses kasmak, hem de sinematik oyunlarda seslerin daha çok buna odaklı olmasını tercih ediyorum.

İşin müzik tarafında ise şarkıyı boğmadan, daha çok bass. Hangi ayarları tercih edersiniz?

Bir de monitör ayarlı olarak açıldı program, ek olarak iki seçenek daha var. Hangisini seçeyim?

Dosya Ekleri

• fx.png
    fx.png
    56,5 KB · Görüntüleme: 1.714
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda ayak sesleri için daha tok duyulabilir sesler istiyorum. Hem ses kasmak, hem de sinematik oyunlarda seslerin daha çok buna odaklı olmasını tercih ediyorum.

İşin müzik tarafında ise şarkıyı boğmadan, daha çok bass. Hangi ayarları tercih edersiniz?

Bir de monitör ayarlı olarak açıldı program, ek olarak iki seçenek daha var. Hangisini seçeyim?

FxSound yerine AIMP öneririm.

FxSound eski versiyonlarında sound delay oluyordu, yeni versiyonları nasıl bilgim yok. Bu bence büyük bir dezavantaj. Ayrıyetten kulaklıklardaki ve böyle sanal yazılımlardaki sanal surround ayarlarının kapatılması en sağlıklısıdır. Her oyunda farklılık göstersede çoğu FPS oyununda tiz (2k hz üstü) arttırmak ayak seslerine odaklanmayı dahada kolaylaştırır. Tabii ki dozunda arttırmak önemli. Oyununuzu açıp deneyerek en uygun ayarları bulmalısınız. Bu ayarları yaparken aşırıya kaçırmamaya dikkat edilmeli çünkü ayar çok kaçarsa seslerde bozulmalar görülecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı