Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 11 Mayıs 2020 #11 Linux Oyunda dedi: Eki Görüntüle 559169 Rap dinlerken bu ayarı yapın. Plaakaa yerliii pardon rap dinliyorum da. Genişletmek için tıkla... Denedim de, tam benlik bir ayar değil , kulaklık değiştirdiğim için olabilir. Buradan görüp denediysen ve yararı olduysa ne mutlu bana.
Linux Oyunda dedi: Eki Görüntüle 559169 Rap dinlerken bu ayarı yapın. Plaakaa yerliii pardon rap dinliyorum da. Genişletmek için tıkla... Denedim de, tam benlik bir ayar değil , kulaklık değiştirdiğim için olabilir. Buradan görüp denediysen ve yararı olduysa ne mutlu bana.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Mayıs 2020 #12 Morphia dedi: Denedim de, tam benlik bir ayar değil , kulaklık değiştirdiğim için olabilir. Buradan görüp denediysen ve yararı olduysa ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam kulaklıktan kulaklığa ve kişiden kişiye değişen bir iş ben bass severim Rus müziklerini 10 seviye bass ile dinliyorum çok zevkli oluyor.
Morphia dedi: Denedim de, tam benlik bir ayar değil , kulaklık değiştirdiğim için olabilir. Buradan görüp denediysen ve yararı olduysa ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam kulaklıktan kulaklığa ve kişiden kişiye değişen bir iş ben bass severim Rus müziklerini 10 seviye bass ile dinliyorum çok zevkli oluyor.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #13 Aaaa DFX'e aitmiş. Yıllar önce kullanırdık. Eskilere gittim şimdi...
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 11 Mayıs 2020 #14 Silinen üye dedi: Aaaa DFX'e aitmiş. Yıllar önce kullanırdık. Eskilere gittim şimdi... Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, ben programı kurduktan sonra fark ettim. DFX'e ait olduğunu. İçimden bi' ''Aga bee'' geçmedi değil.
Silinen üye dedi: Aaaa DFX'e aitmiş. Yıllar önce kullanırdık. Eskilere gittim şimdi... Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, ben programı kurduktan sonra fark ettim. DFX'e ait olduğunu. İçimden bi' ''Aga bee'' geçmedi değil.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Mayıs 2020 #15 Morphia dedi: Aynen hocam, ben programı kurduktan sonra fark ettim. DFX'e ait olduğunu. İçimden bi' ''Aga bee'' geçmedi değil. Genişletmek için tıkla... DFX nedir?
Morphia dedi: Aynen hocam, ben programı kurduktan sonra fark ettim. DFX'e ait olduğunu. İçimden bi' ''Aga bee'' geçmedi değil. Genişletmek için tıkla... DFX nedir?
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 11 Mayıs 2020 #16 Linux Oyunda dedi: DFX nedir? Genişletmek için tıkla... Eski yazılımı olan ''Audio Enhancer.''
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 11 Mayıs 2020 #17 3 Yıldır kullandığım programdır kendisi, çok memnunum. Kulaklığın sesini hoparlör gibi yapıyor.