G-20 Zirvesi olayları

Makaleler
9
Daha fazla  
Almanya'nın Hamburg ilinde G-20'ye tepki olarak vatandaşlar sokağa döküldü. 100 üstünde Alman Polisinin yaralandığı olaylarda onlarca dükkan, araba ateşe verildi. Polis gösteriye katılanlara orantısız güç uyguluyor, ne düşünüyorsunuz bu olaylar hakkında ?

Orantısız güç var mı bilmiyorum ama bir sürü büyük dünya ülkesinin liderleri orada, olağanüstü önlemler alınması çok normal.

Akla hemen Türkiye'de ki gezi olayları geliyor ve kendimce kıyaslama yapıyorum. Birinde özel güvenlik güçlerinin hiçbir fiziki tepkisi olmadığı halde toplanan kalabalığın eline geçen malzemeleri güvenlik güçlerine fırlatmaları sonrası yaralama var. Diğerinde park alanımıza dokunulmasın diye kamp yapan insanların kamp yerlerini tahrip etme olayı var. Üstelik gezi'de güvenlik güçlerine saldırıldığını da görmedim. Ben önce fitili kim ateşlemiş buna bakarım. AntiFa ve Black Bloc gibi geri kafalı örgütlerin yaptıklarını destekleyecek değilim.

Son düzenleme:
9gag'de çok muhabbeti dönüyor. Polisin orantısız güç kullandığı felan yok, masum insanların arabalarını yakıyorlar. Her türlü tepkiyi hakediyorlar.

2015 yılında G-20 Zirvesi Antalya'da düzenlenmişti. Ve hiçbir olay çıkmamıştı gerçekten düzenleyenlere Helal olsun demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…